Zondagsschool

De zondagsschool “Laat de kinderen tot Mij komen” is opgericht op 6 oktober 1907 door dominee Van der Brug die toen als kandidaat in Buurmalsen stond. Hij is gestart met een groepje van 15 kinderen in het consistorie kamertje van de kerk.

Op dit ogenblik (2020) zijn we met ongeveer 20 kinderen. Elke zondag, buiten de vakanties om, komen we bij elkaar in Ons Eigen Gebouw in Buurmalsen. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar zijn tussen 10.00 en 11.00 uur welkom om te komen luisteren naar een bijbel verhaal, liedjes te zingen, te bidden, een verwerking te maken en met elkaar te praten over wat ons bezig houdt in het dagelijks leven. We proberen namelijk de oude bijbel verhalen te vertalen naar deze tijd.

Ook zijn we gestart met kindernevendiensten. Daarnaast hebben we gezinsdiensten en zijn we aanwezig bij de doopdiensten. Met kerst voeren we elk jaar een hele leuke kerstmusical op, volledig uitgevoerd door de kinderen. Om dit alles te bekostigen bakken we op oudejaarsdag oliebollen. Dit is een gezellig samenzijn waarbij we onder het genot van warme chocolademelk en gl├╝hwein elkaar een gezegend uiteinde wensen.